Artikelen in deze editie

Sneller vergunningen

Naam: Adri van der Weide.

Om de lichtmasten en armaturen die zijn afgeschreven te vervangen moet de gemeente tot 2030 2.858.000 euro investeren. Het gaat om 1.999 lichtmasten en 3.870 armaturen. Overgeschakeld wordt op Ledverlichting.

Het venijn in de Nunspeetse raadsvergadering zat bij hoge uitzondering in het vragenuurtje en dan vooral wat betreft de woningbouwplannen op camping De Hoefstal in Hulshorst.

Veenweg wordt opgeknapt

Het Noord-Veluws Museum in Nunspeet komt met de expositie ‘Djurre P. Duursma, modernist op de Veluwe 1916-1920’. Werk van hem is sinds 29 januari tot en met 6 juni in de Fré Drostzaal van het museum te zien.

Het is eind januari 2022, het jaar ligt voor me. Achter mij liggen jaren, ingevuld en geleefd. Een dikke grijze lucht hangt over de aarde en geen greintje licht lacht mij toe.

Het sterk terugdringen van de uitstoot van stikstof maakt dat het Nunspeetse college van burgemeester en wethouders mee wil werken aan de bouw van woningen op het adres Oude Hof 25-27 in Elspeet.

De fractie van de SGP in de gemeenteraad zet vraagtekens bij het voldoen aan de voorwaarden als het gaat om de realisatie van een zonnepark aan de Bovenweg in Nunspeet. Dat blijkt uit vragen die zijn gesteld aan het Nunspeetse college.

Interieurwinkel Kroese Dekker Wonen in Elburg gaat sluiten.