Artikelen in deze editie

Monument

De totale schade van de jaarwisseling in Nunspeet bedraagt 46.100. In de week voor oudejaarsdag werden acht afvalbakken vernield met een totale schade van tienduizend euro.

Vervolg van voorpagina

Een keer in de vier jaar vinden gemeenteraadsverkiezingen plaats. De colleges van burgemeester en wethouders van gemeenten zijn verantwoordelijk voor de organisatie ervan. Zij regelen de locaties voor de stembureaus en benoemen én trainen stembureauleden.

Jongeren gaan de lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen op unieke wijze aan de tand voelen. Tijdens The vote of Nunspeet is hier alle gelegenheid voor. Er zijn nog voldoende aanmeldingen mogelijk om een vraag te stellen, dus jongeren worden opgeroepen om zich aan te melden.

'Als je ziet hoe Jezus met ziekte en zondaars omging, zegt dat genoeg'

Wethouder Jaap Groothuis onderneemt direct actie naar aanleiding van vragen van Corrie Jansen (Gemeentebelang) over de leegstand in de Clockenslagh in Nunspeet.

Er komt opnieuw een discussie voor de plannen voor de verbouw-, restauratie- en uitbreiding van landhuis De Grote Bunte. Hierin is ook het koetshuis begrepen.

Snelheid gaat toch omhoog