Artikelen in deze editie

Geen toestemming zorghuis

De gehele maand mei staat in het teken van fietsen in Nunspeet. Nunspeet uit de Kunst organiseert samen met Nunspeet Beweegt weer een aantrekkelijk programma met nieuwe gratis routes, een boekje met aantrekkelijke aanbiedingen en leuke evenementen.

Geweldige staaltjes van techniek zijn te vinden in het aanbouw zijnde zwembad en sportcomplex op De Wiltsangh in Nunspeet.

Het True Colors Café voor mensen met een LHBTI+ achtergrond en andere belangstellenden is dinsdag 3 mei weer open.

De Nunspeetse Intertoys ondernemers Wouthera en Jan Vos ontvingen namens het bestuur van Nunspeet Onderneemt Samen (NOS) een feestelijke bos bloemen. Ze werden uitgereikt door Anne de Glint en centrummanager Eduard Plate.

“We moeten ons terdege beseffen dat onderdrukking en oorlog het gevolg zijn van het handelen van mensen. En dat vrijheid broos is. Hoe broos de vrijheid kan zijn zien we op dit moment in Oekraïne.”

De oliebollenbakkers van molen De Duif in Nunspeet bakken gaan vrijdag 29 april en zaterdag 30 april oliebollen bakken. De verkoopopbrengst komt ten goede komt aan de renovatie van de molen, die inmiddels in volle gang is.

Voor het versterken van het centrummanagement en modern ondernemerschap krijgt de gemeente Nunspeet 41.861 euro subsidie van de provincie Gelderland. Dit in het kader van de Gelderse aanpak voor vitale binnensteden en dorpskernen.

Vervolg van pagina 11.

Junior college