Afbeelding
eigen foto

College ontvangt schilderij van kunstenaar Leen Bosman

Algemeen

Het kunstwerk, dat op campagnetoer is geweest met de ChristenUnie Nunspeet, is door Leen Bosman overhandigd aan het nieuwe college. Het college werd vertegenwoordigd door wethouder Elskamp. Vanuit de fractie van de ChristenUnie was fractievoorzitter Gerben Pluim aanwezig bij de overhandiging.

In de campagnetijd konden inwoners het schilderij nog kleurrijker maken en daarnaast in een boekje aangeven wat er verbeterd kan worden in Nunspeet. Deze informatie is door de fractie van de ChristenUnie verzameld en zal in de komende jaren gebruikt worden om ideeën op te doen en waar mogelijk uit te voeren. De fractie van de ChristenUnie hecht grote waarde aan participatie van inwoners. Raadslid Arie Harteveld: ‘In de meest recente burgerpeiling komt de relatie inwoner – gemeente verreweg als belangrijkste aandachtspunt naar voren. Dat bleek ook uit een door ons gehouden enquête. Daar gaan we de komende tijd dus werk van maken’.

Naast het ophalen van ideeën van inwoners voor een kleurrijker Nunspeet symboliseert het kunstwerk voor de fractie van de ChristenUnie ook de verbondenheid met onze unieke omgeving en geeft het uitdrukking aan de waarde die we hechten aan een levendige kunst- en cultuursector in de gemeente Nunspeet. De fractie waardeert het bijzondere gebaar van Leen Bosman om het kunstwerk te overhandigen aan het nieuwe college en hoopt dat veel van de ideeën van onze inwoners in de komende jaren uitgevoerd kunnen worden. Met dit kleurrijke schilderij geven we het college de uitdaging mee om de komende vier jaar heel goed te luisteren naar onze inwoners.

Afbeelding
Klaverjassen bij vv Hulshorst 27 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aan tafel in Kapel Hulshorst 26 aug 2022, 16:11
Afbeelding
Nacht van Nunspeet trekt duizenden bezoekers 26 aug 2022, 10:48
Afbeelding
Geen financiële bijdrage voor WK jonge dressuurpaarden 26 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aanleg snelle fietsroute tussen Zwolle en Amersfoort krijgt geen prioriteit 25 aug 2022, 13:47
Afbeelding
Derde editie van Brasswood Festival in Nunspeet 25 aug 2022, 13:45
Afbeelding
Boer’ndag is dit jaar weer helemaal terug in Elspeet 25 aug 2022, 08:11