Sportpark De Wiltsangh in Nunspeet.
Sportpark De Wiltsangh in Nunspeet. Barry Wensink

vv Nunspeet start voorbereiding op nieuw voetbalseizoen

Na een succesvol seizoen 2021/2022 waarin Nunspeet net buiten de prijzen viel, is de selectie van trainer Lucas Hoekman de voorbereiding op een nieuw seizoen gestart. 

Afgelopen weken is er getraind met een bijna volledige selectie waar nieuwe aanwinsten zoals Maikel van der Wijk (AGOVV), Ruben Kappers (eigen jeugd), Fabian Zoet (eigen jeugd), Melvin van de Beeten (DVS'33), Max Jansen (VVOG) en Dylan Liewerink, als stand in voor het keepers trio strijden voor een plek in het basis team.
Komende zaterdag, 13 augustus, speelt Nunspeet de eerste wedstrijd van het Stella Nederlaagtoernooi 2022 tegen WHC. Deze wedstrijd wordt afgewerkt op sportpark De Wiltsangh en begint om 14.45 uur. Op donderdag 18 augustus volgt de afscheidswedstrijd van het illustere viertal Marco Drost, Peter Huijgen, Patrick Pluim en Gieljan Tissingh. Deze uitzwaaiwedstrijd begint om 19.30 uur. Gevolgd door de resterende wedstrijden van het Stella Nederlaagtoernooi tegen respectievelijk NSC en FC Horst op zaterdag 20 en 27 augustus.
Voor de KNVB districts beker heeft Nunspeet interessante buurtverenigingen geloot. Zo wordt er op 3 september uit bij sv Epe gestart gevolgd door twee thuiswedstrijden tegen VSCO en OWIOS op respectievelijk zaterdag 10 en 17 september. Voor de competitie een ander verhaal, na jaren tegen vertrouwde verenigingen gespeeld te hebben volgt er nu een kennismaking met verenigingen uit het westen van Nederland.