Voetbal op site

Op onze website www.nunspeterkoerier.nl vindt u wekelijks op donderdag in de loop van de dag een voorbeschouwing van de dat weekend te spelen wedstrijden in het amateurvoetbal. In vogelvlucht nemen we de lezers mee hoe de vlag er bij vv Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten’82 bij hangt.
Vanwege de paasdagen, is de deadline voor het ter perse gaan van de Nunspeter Koerier vervroegd. Hierdoor kunnen wij u in deze editie helaas geen voetbalverslag(en) van afgelopen zaterdag aanbieden. Op onze website,is dit wel te vinden.

Volleybaltoernooi in Elspeet

Sportpark Op de Heide in Elspeet is zaterdag 18 juni het decor van het RegioBank-ESV Recreanten Volleybaltoernooi 2022. Er is een prestatie- & recreatieklasse (kosten per team 35 euro). Bij voldoende belangstelling is er ook een jeugdklasse voor teams bestaande uit spelers tussen 12 en 16 jaar. Teams kunnen zich inschrijven via ac-esvvolleybal@hotmail.com Dit kan tot 20 mei 2022

Gedichtendag

Een poëtische avond met voormalig Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin? Het kan donderdag 12 mei tijdens de Gedichtendag om 20:00 uur in Veluvine. De Gedichtendag wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Muurgedichten Nunspeet, Bibliotheek Noordwest Veluwe en Boekhandel Osinga. Kaarten zijn te koop voor 17,50 euro via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.

Expositie Bakker

Rietje Bakker exposeert op 23 en 24 april haar schilderijen in galerie Ingrid Slaa aan de Harderwijkerweg 36 in Nunspeet. Bakker schildert meestal figuratief, maar er zit ook een zeker abstractie in haar werk. Haar inspiratie haalt ze uit wandelingen door de natuur en wat ze in het nieuws hoort. Maar ook wat haar raakt in haar geloof en haar passie voor gerechtigheid kunnen een basis vormen voor een schilderij. Naast acrylverf gebruikt Rietje Bakker ook papier, textiel, bladgoud, raffia en vlas. De expositie is beide dagen te bezichtigen tussen 11.00 en 16.00 uur. 

Rijbewijs

Bij veel gemeenten is een lange wachttijd voor het maken van een afspraak voor het verlengen van ID bewijzen, waaronder het rijbewijs. Dat kan een probleem zijn voor mensen die een medische keuring moeten ondergaan voor het behalen of verlengen van hun rijbewijs, waaronder 75 plussers en chauffeurs met een groot rijbewijs. Lees er meer over op www.regelzorg.nl