Trendy meubelen gaan met hoge kortingen weg.
Trendy meubelen gaan met hoge kortingen weg. Jordy Grootkarzijn

De leegverkoop bij Kroese-Dekker Wonen in Elburg is van start gegaan. Per 1 juli sluit de woonwinkel definitief de deuren.


Wie op zoek is naar een compleet nieuwe inrichting kan momenteel flink scoren bij Kroese-Dekker Wonen. De sfeervolle winkel biedt stijlvolle en trendy meubels van comfortabele fauteuils tot stoere banken en van mooie dressoirs en kasten tot hippe eetkamerstoelen en dito eettafels. Ook zijn er volop accessoires als sierkussens, lampen en schilderijen. De tweede verdieping is gericht op slaapgenot: bedden in vele soorten en maten, matrassen, kussens en allerhande beddengoed. "Mijn ouders, Diesmer en Nel Kroese, legden 40 jaar geleden de basis voor ons familiebedrijf", vertelt Jolanda van Beekhuizen-Kroese. "Mijn vader is al met pensioen gegaan en nu volgt mijn moeder. Zelf heb ik geen ambitie om de zaak voor te zetten. We hebben het pand verkocht en zijn gestart met een complete leegverkoop. We geven flinke kortingen: een en ander varieert per item. Alle accessoires mogen sowieso voor de helft weg. Bepaalde dressoirs en kasten hebben we met 70 procent afgeprijsd. Voor alles geldt dat het meeneemprijzen zijn, want onze bezorger heeft inmiddels een andere baan gevonden. Mocht het echt niet lukken om een aankoop zelf mee te nemen, dan kunnen we tegen een meerprijs iets regelen." Bovenstaande foto's zijn recent genomen, maar het kan zijn dat deze items inmiddels verkocht zijn. "We doen geen inkoop meer: alles wat we hebben, staat ook daadwerkelijk in de winkel. We hebben dus geen andere kleuren of stoffen van stoelen of meerdere modellen van iets. Weg betekent in dit geval ook echt weg."
De woonwinkel is geopend op maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Kroese-Dekker Wonen, Westerlengte 7, Elburg. Info: 0525 - 661888/www.kroesedekkerwonen.nl en FB

 De slaapafdeling op de tweede verdieping.