Afbeelding
@Willemien van Duinen

Hulshorst verslaat BAS en pakt eerste competitiewinst

Algemeen

Hulshorst heeft op eigen veld met 1-0 gewonnen van BAS uit Biddinghuizen. De enige en daarmee winnende treffer viel in de eerste helft en werd gemaakt door Krijn Eckhardt. Door dit resultaat krijgt het team wat lucht in de strijd tegen degradatie in de derde klasse.

De thuisploeg wist dat het treffers met BAS van cruciaal belang zou zijn. Er moest simpelweg gewonnen worden om niet nu al diep in de problemen te raken. Dat zou niet eenvoudig worden, want de eerste winstpartij in de competitie laat al lange tijd op zich wachten. Nu was het eindelijk zover. 

Door de driepunter staat Hulshorst op gelijke hoogte met de tegenstander van afgelopen zaterdag. Beide formaties hebben vijf punten in zeven wedstrijden weten te verzamelen. Hattem én HTC hebben een punt minder. Rode lantaarndrager is nog steeds Zwolsche Boys dat vooralsnog puntloos blijft. Dit team speelt komende zaterdag het inhaalduel bij Olympia’28 in Hasselt.

Hulshorst mag het een week daarna, zaterdag 20 november, in Doornspijk proberen tegen middenmotor DSV’61. Aanvang op sportpark De Haere is 14.30 uur.