Afbeelding
eigen foto

Jubilarissen gehuldigd bij vv Elspeet

Algemeen

Bij voetbalvereniging Elspeet vond afgelopen zaterdag een Beachparty plaats. Exclusief voor alle leden met hun aanhang. Diverse spelletjes, zoals springkussenvoetbal, voetbalschietschijf, multiplayvoetbal, boardingvoetbal en een kussengevecht boven water, werden gecombineerd met eten en drinken. 

Tijdens de Beachparty was één officieel moment en dat was de huldiging van diverse jubilarissen van de afgelopen jaren. Meer dan dertig leden werden hiervoor gehuldigd en om de beurt door voorzitter Erik Hulleman naar voren gevraagd. Daarbij waren ook maar liefst drie leden bij die al meer dan zestig jaar lid van hun voetbalvereniging zijn. Aalt van Asselt, Barny Kieft en Jaap Mulder werden hiervoor met een speciaal ontworpen gedenkteken in het zonnetje gezet. 

Alle jubilarissen werden door wethouder Mark van de Bunte, Sport en Bewegen, gefeliciteerd. Na de uitstekende samenwerking rondom de jubilarissen gingen de voorzitter en de wethouder, heel sportief, ook het kussengevecht boven het waterbassin aan. De wethouder liet zich van de goede kant zien, maar moest zijn meerdere erkennen in de voorzitter. beiden kwamen kletsnat uit het waterbassin.

Afbeelding
Bodycam voor Nunspeetse boa’s 7 aug, 08:10
Afbeelding
Wielerronde Elspeet blijft spektakel 6 aug, 12:08
Afbeelding
Jubileumeditie Nacht van Nunspeet 2 aug, 08:00
Afbeelding
Lokale kranten bundelen krachten 1 aug, 18:07
Afbeelding
Groot succes voor de Nunspeetse rijvereniging en ponyclub Klein maar Dapper 1 aug, 17:19
Afbeelding
Mythologische medusa in bossen bij Nunspeet 1 aug, 16:38
Afbeelding
Matteo Myderwyk geeft pianoconcert in Veluvine 1 aug, 16:35