Afbeelding
eigen foto

Jubilarissen gehuldigd bij vv Elspeet

Algemeen

Bij voetbalvereniging Elspeet vond afgelopen zaterdag een Beachparty plaats. Exclusief voor alle leden met hun aanhang. Diverse spelletjes, zoals springkussenvoetbal, voetbalschietschijf, multiplayvoetbal, boardingvoetbal en een kussengevecht boven water, werden gecombineerd met eten en drinken. 

Tijdens de Beachparty was één officieel moment en dat was de huldiging van diverse jubilarissen van de afgelopen jaren. Meer dan dertig leden werden hiervoor gehuldigd en om de beurt door voorzitter Erik Hulleman naar voren gevraagd. Daarbij waren ook maar liefst drie leden bij die al meer dan zestig jaar lid van hun voetbalvereniging zijn. Aalt van Asselt, Barny Kieft en Jaap Mulder werden hiervoor met een speciaal ontworpen gedenkteken in het zonnetje gezet. 

Alle jubilarissen werden door wethouder Mark van de Bunte, Sport en Bewegen, gefeliciteerd. Na de uitstekende samenwerking rondom de jubilarissen gingen de voorzitter en de wethouder, heel sportief, ook het kussengevecht boven het waterbassin aan. De wethouder liet zich van de goede kant zien, maar moest zijn meerdere erkennen in de voorzitter. beiden kwamen kletsnat uit het waterbassin.

Afbeelding
Klaverjassen bij vv Hulshorst 27 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aan tafel in Kapel Hulshorst 26 aug 2022, 16:11
Afbeelding
Nacht van Nunspeet trekt duizenden bezoekers 26 aug 2022, 10:48
Afbeelding
Geen financiële bijdrage voor WK jonge dressuurpaarden 26 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aanleg snelle fietsroute tussen Zwolle en Amersfoort krijgt geen prioriteit 25 aug 2022, 13:47
Afbeelding
Derde editie van Brasswood Festival in Nunspeet 25 aug 2022, 13:45
Afbeelding
Boer’ndag is dit jaar weer helemaal terug in Elspeet 25 aug 2022, 08:11