Afbeelding

Huldiging jubilarissen bij vv Nunspeet

Algemeen

Twee jaar corona maakte dat de voetbalvereniging Nunspeet geen jubilarissen kon huldigen. Tijdens de familie zaterdag werd de traditie weer opgepakt. Inmiddels is het aantal mensen dat voor een huldiging in aanmerking komt gestegen tot vijftig. 

In verband met vakanties en dergelijke moesten vijfentwintig van hen zaterdag verstek laten gaan. Zij worden begin 2023 alsnog in het zonnetje gezet tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. Het oudste lid is Willem Brummel die in augustus de leeftijd van 98 jaar hoopt te bereiken. In 2020 was hij 65 jaar lid en daarmee ook het langst lid van alle jubilarissen. Henk Juffer ook 65 jaar, lid maar bereikte deze mijlpaal pas dit jaar. Zijn onderscheiding werd in de Ittmannshof aan hem uitgereikt door bestuurslid Eibert ten Brink van de voetbalvereniging. Zoals Henk Bouw (40 jaar lid) wegens ziekte ook thuis werd gehuldigd. Zestig jaar lid zij Arend ten Brink, Tinus Bouw en Bennie Vlieger,

vijftig jaar Cees Bouw, André ten Dolle, Jan Beelen en Henk Vierhout. Veertig jaar lid zijn Rene van de Molen, Bart van Orden, Arjen ten Brink, Patrick Rekers, Bert Rekers en Alex de Graaf. De jonkies onder de jubilarissen zijn met 25 jaar Hans Sprong, Wijnand Kooijmans, Johan Maas, Erik van Gameren, Cootje Wieteler en Frank Bronkhorst. De organisatie berust bij Lief en Leed van de voetbalvereniging Nunspeet. Een sponsorloop en een barbecue maakten deel uit van de familiedag.

Afbeelding
Bodycam voor Nunspeetse boa’s 7 aug, 08:10
Afbeelding
Wielerronde Elspeet blijft spektakel 6 aug, 12:08
Afbeelding
Jubileumeditie Nacht van Nunspeet 2 aug, 08:00
Afbeelding
Lokale kranten bundelen krachten 1 aug, 18:07
Afbeelding
Groot succes voor de Nunspeetse rijvereniging en ponyclub Klein maar Dapper 1 aug, 17:19
Afbeelding
Mythologische medusa in bossen bij Nunspeet 1 aug, 16:38
Afbeelding
Matteo Myderwyk geeft pianoconcert in Veluvine 1 aug, 16:35