Archiefbeeld van Hulshorst
Archiefbeeld van Hulshorst @Willemien van Duinen

Alles of niets voor Hulshorst, Elspeet jaagt op 3e periode

Algemeen

vv Nunspeet gaat zaterdag een poging doen om aan het eind van de middag weer koploper in de 1e klasse D te zijn. 

Nick Hoekman

Om dit te bewerkstelligen, zullen de mannen van Lucas Hoekman eerst moeten zorgen dat tegenstander DZC’68 uit Doetinchem weer ‘Oerend Hard’ zonder punten richten de Achterhoek vertrekt. De Nunspeters staan na het gelijke spel van afgelopen dinsdag tegen Go Ahead Kampen op een tweede plek, met één puntje achterstand op lijstaanvoerder CSV Apeldoorn.

Voor Hulshorst zou dit weekend zomaar eens het doek kunnen vallen. De achterstand op de nummer voorlaatst, BAS, bedraagt met vier resterende wedstrijden inmiddels acht punten. Dit weekend reizen de roodhemden af naar Hattem, voor een treffen met Hatto Heim. Tegen de koploper van de 3e klasse C, kan Hulshorst wegens blessures niet beschikken over Ruben van Loo, Levi Boshuizen en Jan van den Brink. Ruben Bets is ook afwezig, hij is een weekendje weg. Daarentegen kan trainer William van den Hul na een schorsing wel weer beschikken over Julian Haverkamp. 

Ook voor Elspeet staat er een uitwedstrijd op het programma. De Elspeters zetten zaterdag koers richting Doornspijk, waar DSV’61 de tegenstander is. Voor Elspeet gloort er met zicht op de 3e periode nog een mooi toetje aan het eind van dit seizoen. Het team van trainer Norbert Koelewijn bestiert momenteel de tweede plek in deze 3e periode, waar het alleen Hatto Heim nog voor zich moet dulden. 

In de 4e klasse C komt Heerde zaterdag op bezoek bij Vierhouten’82. Daar waar de bespelers van het veld bij Dorpshuis Horsterhoek aan de Elspeterbosweg freewheelend richting het einde van het seizoen voetballen, daar doet Heerde nog volop mee om het kampioenschap. Heerde staat op de 3e plek en heeft drie punten minder dan koplopers EFC’85 en SEH.

Afbeelding
Klaverjassen bij vv Hulshorst 27 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aan tafel in Kapel Hulshorst 26 aug 2022, 16:11
Afbeelding
Nacht van Nunspeet trekt duizenden bezoekers 26 aug 2022, 10:48
Afbeelding
Geen financiële bijdrage voor WK jonge dressuurpaarden 26 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aanleg snelle fietsroute tussen Zwolle en Amersfoort krijgt geen prioriteit 25 aug 2022, 13:47
Afbeelding
Derde editie van Brasswood Festival in Nunspeet 25 aug 2022, 13:45
Afbeelding
Boer’ndag is dit jaar weer helemaal terug in Elspeet 25 aug 2022, 08:11