Afbeelding
eigen foto

Elspeetse tienermoeder voelt zich winnaar

Algemeen

Marlinde van Wette heeft de titel ‘Tienermoeder van het jaar’ niet mee naar huis kunnen nemen. “Trots en onwerkelijk dat ik uit meer dan 100 inschrijvingen gekozen ben door de jury om in de finale te staan. Waar ik altijd het gevoel heb dat ik me moet bewijzen tegenover de wereld werd mijn verhaal nu gezien, ik werd gezien”, zo laat de Elspeetse weten.

Nick Hoekman

“Uiteindelijk heeft in mijn categorie Kirsten gewonnen, een top moeder die ook veel mee heeft moeten maken en een zware start had door zorgen omtrent haar dochtertje in het begin. Het is haar enorm gegund en het feit dat ik niet heb gewonnen maakt me geen verliezer”, zo licht van Wette toe. De Elspeetse tienermoeder voelt zich wedegelijk een winnaar. “Ik voel me winnaar omdat ik nieuwe mensen mocht leren kennen. Omdat ik erkenning vond bij andere tienermoeders, omdat ik besef dat ik me niet altijd hoef te bewijzen en dat ik het ondanks dat ik het soms enorm moeilijk vind, het hartstikke goed doe En wat ik hoop is dat Vinz later kan zeggen; ‘kijk, dit is mijn mama.. en ik ben trots op haar, zij is mijn winnaar!’”

Ondanks dat ze niet heeft gewonnen, kijkt Van Wette positief terug op haar deelname.

“Ik kijk terug met een enorm warm gevoel en veilig gevoel, een hart vol liefde. Het weten dat je niet alleen bent, want zo voelt het soms. En de strijdkracht om door te gaan om het stigma weg te halen. In plaats van op ons neer te kijken en ons te veroordelen, wij zijn juist zo sterk en we hebben jullie nodig! Dus kom je ons tegen? Be nice! Zeg eens iets positiefs, dat doet zoveel met ons! En voor de mensen die er altijd waren. Dankjewel!”

Afbeelding
Klaverjassen bij vv Hulshorst 27 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aan tafel in Kapel Hulshorst 26 aug 2022, 16:11
Afbeelding
Nacht van Nunspeet trekt duizenden bezoekers 26 aug 2022, 10:48
Afbeelding
Geen financiële bijdrage voor WK jonge dressuurpaarden 26 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aanleg snelle fietsroute tussen Zwolle en Amersfoort krijgt geen prioriteit 25 aug 2022, 13:47
Afbeelding
Derde editie van Brasswood Festival in Nunspeet 25 aug 2022, 13:45
Afbeelding
Boer’ndag is dit jaar weer helemaal terug in Elspeet 25 aug 2022, 08:11