Afbeelding
eigen foto

‘Trottoirs in Elspeet voldoen niet’

Algemeen

Dankzij diverse bouwprojecten is het dorp Elspeet volop in ontwikkeling, daar is de SGP uiteraard content mee. Maar de trottoirs in het dorp kunnen volgens de politieke partij nog wel wat meer aandacht gebruiken. 

SGP-raadslid Reinier de Bruin vindt dat er actie nodig is om de trottoirs te verbeteren. “Dat er nieuwe woningen gebouwd worden, waardoor Elspeters de kans krijgen in Elspeet te blijven wonen vind de SGP uiteraard een goede zaak. Helaas worden de trottoirs onvoldoende meegenomen bij de bouwplannen.”

Als voorbeeld noemt De Bruin de Nachtegaalweg. “Een drukke doorgaande weg met voldoende ruimte om een mooi trottoir te maken. Hetzelfde geldt voor het stukje Staverdenseweg naar de Jonkvrouw Van Eysingahof. Daar hebben we al eerder aandacht voor gevraagd.” Met een ludieke actie wil de SGP aandacht vragen voor goede trottoirs en bewegwijzering in de gemeente. “We hebben aan de Nachtegaalweg alvast een aantal tegels gelegd. In fel oranje. Om de aandacht te trekken én om de boodschap door te geven: wij zijn alvast begonnen. We hopen dat het gemeentebestuur deze actie een vervolg geeft en zelf verder het trottoir afmaakt op deze plekken. En uiteraard brengen we dit nu niet voor niets in, want wat ons betreft wordt dit onderwerp meegenomen in de nieuwe coalitieperiode na de verkiezingen. Het is tijd voor actie!”

Afbeelding
Klaverjassen bij vv Hulshorst 27 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aan tafel in Kapel Hulshorst 26 aug 2022, 16:11
Afbeelding
Nacht van Nunspeet trekt duizenden bezoekers 26 aug 2022, 10:48
Afbeelding
Geen financiële bijdrage voor WK jonge dressuurpaarden 26 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aanleg snelle fietsroute tussen Zwolle en Amersfoort krijgt geen prioriteit 25 aug 2022, 13:47
Afbeelding
Derde editie van Brasswood Festival in Nunspeet 25 aug 2022, 13:45
Afbeelding
Boer’ndag is dit jaar weer helemaal terug in Elspeet 25 aug 2022, 08:11