Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. Shutterstock

Vragen rond verdwijnen standplaatsen Bad Hoophuizen

Algemeen

Er moet snel duidelijkheid komen over het opzeggen van de huur van kampeerplaatsen op park Bad Hoophuizen. Dat is de mening van André Timmerman die signalen over het opzeggen van de contracten heeft ontvangen van bezitters van deze contracten. 

Wijnand Kooijmans

De plekken worden ingevuld met nieuwbouw van recreatiewoningen. Hierdoor moeten in de ogen van de fractievoorzitter van PvdA/GroenLinks mensen met een kleine beurs plaatsmaken voor kapitaalkrachtigere toeristen.
Volgens wethouder Jaap Groothuis is in het bestemmingsplan vastgelegd dat er vijftig toeristische plaatsen worden behouden. Door een ambtenaar van de gemeente is aan de parkorganisatie gevraagd om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op de vraag waar deze worden gerealiseerd. Zodra dat antwoord binnen is wordt Timmerman hierover wordt geïnformeerd.
Naar aanleiding van de vraag van hem of de gemeente het in overeenstemming vindt met het toeristisch beleid dat er op het park steeds meer standplaatsen voor kampeermiddelen verdwijnen zegt de wethouder de afspraken te volgen zoals deze zijn vastgelegd in het bestemmingsplan.

Afbeelding
Klaverjassen bij vv Hulshorst 27 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aan tafel in Kapel Hulshorst 26 aug 2022, 16:11
Afbeelding
Nacht van Nunspeet trekt duizenden bezoekers 26 aug 2022, 10:48
Afbeelding
Geen financiële bijdrage voor WK jonge dressuurpaarden 26 aug 2022, 08:12
Afbeelding
Aanleg snelle fietsroute tussen Zwolle en Amersfoort krijgt geen prioriteit 25 aug 2022, 13:47
Afbeelding
Derde editie van Brasswood Festival in Nunspeet 25 aug 2022, 13:45
Afbeelding
Boer’ndag is dit jaar weer helemaal terug in Elspeet 25 aug 2022, 08:11